Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 16:32
Nyretransplantation venter: Premier League-spiller afslører kronisk sygdom

Der venter en nyretransplantation for Fulham-spiller, der fortæller om sin sygdom.


Gennem hele sin karriere har Kevin McDonald døjet med en kronisk nyresygdom, og nu skal Fulham-spilleren have en transplantation i næste måned.

Den skotske midtbanespiller fortæller i et interview med klubbens hjemmeside, at sygdommen blev opdaget, da McDonald blot var 18 år gammel.

Sygdommen er også en del af grunden til, at han ikke har spillet i mere end et år for Fulham.

- Jeg har kæmpet med en kronisk nyresygdom, en nyrefejl, siden jeg startede med at spille fodbold. Jeg har haft den hele min karriere, og jeg har fået behandling af læger hele min karriere, siger McDonald.

- Jeg har haft mange folk, der har spurgt, hvorfor jeg ikke spiller eller bliver udlejet.

- Jeg har vidst, at jeg har brug for en nyretransplantation i næsten 12 år nu. Jeg har elsket min fodboldkarriere, men på samme tid har mit helbred altid været min prioritet. Fodbold er et spil, men vi snakker om livstruende sygdomme.

Sygdommen har udviklet sig, og derfor er det ikke længere forsvarligt for McDonald at spille.

- Jeg har en nyre, der slet ikke virker, og en der er på ti procent nu, fortæller han.

I næste måned skal han have en nyretransplantation, og efterfølgende håber han på at kunne gøre comeback på fodboldbanen.

- Jeg vil tilbage og spille. Det er mit mål. Jeg kommer ikke til at spille i Premier League nu. Det går for hurtigt for mig. Det har det formentlig altid været.

Gennem sin karriere har McDonald spillet 41 Premier League-kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED