AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 14:39
Nyoprykker har de billigste af de dyre billetter i Premier League

Noriwch går forrest i kampen mod høje billetpriser, og klubben har derfor sat en pris på maksimalt 224 for en hjemmebanebillet.


Det kan være rigtig dyrt at komme til fodbold i Premier League, men der er stor forskel på, hvilket stadion man besøger.

Hvis du i næste sæson vil en tur til Carrow Road for at se Norwich i aktion, kan du maksimalt komme til at betale 224 kroner for en billet. Det oplyser oprykkerklubben på sin hjemmeside.

Det er samtidig den billigste af maksimumprisen for en billet hos Premier League-klubber, som det ser ud lige i øjeblikket. Til sammenligning tog Arsenal i denne sæson 724 kroner for den dyreste billet, mens Chelsea har krævet 650 kroner for en billet.

- Vi mener, at vi som fodboldklub har en fænomenal støtte, og vi vil ikke sætte priserne i vejret og sørge for, at folk ikke har råd til at se fodbold. Så som klub har vi besluttet, at hvis 224 kroner er fair for udeholdsfans, er 224 kroner også fair for hjemmeholdets fans set i lyset af prisen på en hjemmebanebillet, sidst vi var i Premier League, fortæller Ben Kensell til klubbens hjemmeside.

Premier League har indført, at klubberne maksimalt må tage 224 kroner for en billet til udeholdets afsnit.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED