Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:07:2021 12:19
Nye meldinger: Premier League-klub har Braithwaite-pris på plads

Der er nye meldinger i den spanske presse om Martin Braithwaites fremtid.


Der er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at Barcelona - grundet økonomiske problemer - gerne vil sælge Martin Braithwaite.

Situationen har resulteret i mange rygter, som har sendt danskeren til Premier League, og det er især i den spanske presse, som har været afsendere af spekulationerne.

Den danske landsholdsspiller er bl.a. blevet rygtet til Brighton, West Ham og Wolverhampton, hvor det er blevet nævnt, at Jorge Mendes skulle forsøge at få ham til Wolverhampton, men det har Martin Braithwaites agent, Hasan Cetinkaya, afvist prompte.

Nu er der så igen nye meldinger i den spanske presse, og hvor meget, man skal lægge i historien, er svært at sige, men om ikke andet melder avisen, Sport, at West Ham og Barcelona er blevet enige om en pris på €15 millioner - svarende til 111 millioner kroner.

Derudover erfarer avisen, at Martin Braithwaite ikke er helt tilfreds med den løn, som West Ham har tilbudt i første omgang, men man er ikke langt fra en aftale.

OPDATERING: Rygtet bliver nu skudt ned af flere journalister - Læs mere her.

På vores Instagram-profil udlodder vi en af de nye trøjer i en konkurrence - deltag her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE