AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 12:37
Nye forhandlinger med Spurs: Eriksen lægger pres på Real Madrid

Christian Eriksen skulle angiveligt være klar til at sætte sig ved forhandlingsbordet med Tottenham i håbet om, at det vil sætte skub i en transfer til Real Madrid.


Vi ved, at Christian Eriksen er på udkig efter en ny udfordring og ville være frisk på at skifte til Real Madrid, men sæt nu at Los Blancos slet ikke er interesseret?

De fleste spanske medier skriver på rygtemøllen,  at Eriksen er af interesse for den spanske storklub,  men at Zinedine Zidane klart foretrækker at hente Paul Pogba - og er klar til at kaste alt ind efter at hente franskmanden.

Der er dog meget, der tyder på, at Manchester United ikke ønsker at sælge Pogba,  men foreløbigt må Christian Eriksen altså væbne sig med tålmodighed,  mens Real Madrid løber hovedet mod muren med Manchester United.

Derfor skulle danskeren ifølge spanske AS nu forsøge at lægge pres på den spanske hovedstadsklub,  så de bliver tvunget til at tage stilling til, om de vil hente danskeren eller ej.

Playmakeren udelukkede aldrig i sit interview med Ekstra Bladet,  at en kontraktforlængelse med Spurs kunne komme på tale,  og skal man tro AS,  så vil Eriksen nu sætter sig ved forhandlingsbordet og diskutere en forlængelse med Tottenham.

Det skulle dog først og fremmest være for at tvinge Real Madrid til at reagere og tilbyde ham en kontrakt,  før det er for sent.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED