AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 21:55
Ny West Ham-signing laver kæmpe brøler i første interview

West Hams nye keeper, Roberto, kom ikke godt fra land, da han gav sit første interview med klubben.


West Ham-tilhængerne festede måske til langt ud på natten, da det kom frem, at klubben havde hentet målmanden Roberto fra Espanyol på en toårig aftale. 

Det er dog vigtigt, at man som ny mand i engelsk fodbold respekterer den klub, du kommer til, og her kom Robertos manglende engelskkundskaber i vejen. 

Den 33-årige keeper skulle give sit første interview i forbindelse med skiftet til West Ham, og det var hér, det kom til udtryk, at Roberto ikke har fulgt ordentlig med i engelsktimerne, da han beskrev West Ham som noget 'ikke imponerende'.

- Jeg vidste, at jeg skulle til klubber lige fra start. Jeg var meget spændt på at få en ny udfordring. Jeg betragter det her som et stort step i min karriere, startede Roberto ud med at sige, før han kludrede i det. 

- Jeg tror, at alle, som følger med i fodbold, ved, hvor vigtig denne klub er. Det er ikke imponerende, men meget spændende.

Se interviewet ovenover. Spol hen til 00:25 og lyt godt efter, da West Ham har valgt ikke at tekste den uheldige udmelding. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED