AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2022 16:49
Ny United-signing forklarer skænderi: "Jeg var ikke enig"

Han fortæller, han blev korrigeret af andre.


På trods af, at Holland besejrede Belgien i Nations League, var der ikke tilfredshed at spore fra samtlige hollandske landsholdsspillere.
 
En af dem, der var mindre glad efter kampen, er Manchester Uniteds nyindkøb Tyrell Malacia.
 
Han blev bedt om at dække positionen som midtstopper af landstræner Louis van Gaal, og det var ikke en disposition, han var enig i.
I stedet for den vante position som back, blev Malacia placeret som den ene af tre midtstoppere.
 
Van Gaal forklarer årsagen.
 
- (Bruno, red.) Martins Indi vil ikke nå det (at blive klar til VM-slutrunden, red.). Jeg vil også gerne se Malacia på den position. 
 
- Jeg placerede ham på den venstre side i det centrale midterforsvar, fordi (Kevin, red.) de Bruyne spiller en masse der. Det er bedre at have en pitbull der i stedet for en spiller som Blind, der vil forsøge at løse problemet taktisk, siger den tidligere United-manager til ESPN.
 
Malacia blev set diskutere med van Gaal på sidelinjen i forbindelse med et ophold i spillet. United-forsvareren har sat nogle ord på skænderiet, der også blev spottet af den fremmødte presse.
 
- Jeg gik for langt frem to eller tre gange. Det er ikke muligt i den position. Men jeg blev korrigeret af andre.
 
- Jeg var ikke enig på det tidspunkt. Det er rigtigt. Efter kampen snakkede vi i et øjeblik, og så var det ovre, siger Malacia ifølge De Telegraaf.
 
Også van Gaal havde en kommentar til Malacias indsats.
 
- Det defensive arbejde gjorde han rigtig godt. Men det konstruktive arbejde i opbygningsspillet kunne have været en del bedre, slutter manageren.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE