AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 17:20
Ny transferrekord: Spurs har budt en halv milliard på La Liga-stjerne

Tottenham skulle angiveligt være nær signingen af Giovani Lo Celso efter at have budt £61 millioner.


Tanguy Ndombele har stadig titlen som Tottenhams dyreste spiller til dato, men skal man tro spanske El Transistor, er franskmanden tæt på at skulle overdrage den til Giovani Lo Celso.

Den argentinske landsholdsspiller har været en transfermål for Londonklubben sommeren lang, og man har tidligere fået et bud værd £53 millioner afvist af Real Betis.

La Liga-klubben skulle angiveligt forlange tættere på £60 millioner, og den værdisætning skulle Spurs nu have mødt.

Lo Celso skulle samtidigt have fortalt Real Betis, at han ønsker skiftet til Premier League, og den spanske klub forhandler i øjeblikket med Nabil Fekir, der er anset som erstatning for den argentinske midtbanespiller.

Fredag skrev tyske Bild, at Bayern München overvejede at byde på Lo Celso, men der skulle være tvivl internt i den tyske storklub om, hvorvidt han er den rette. Derfor tyder alt på, at Tottenham fortsat er den eneste storklub, som er efter midtbaneprofilen, som scorede 15 gange for Real Betis sidste sæson.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED