AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2023 20:29
Ny Tottenham-manager afviste tre Premier League-klubber

Ange Postecoglou har flere gange fået muligheden for at træne en Premier League-klub.


Ange Postecoglou er den første manager fra Australien til at stå i spidsen for en Premier League-klub.

I løbet af den forgangne uge blev han således præsenteret som ny manager i Tottenham.

 

Men flere gange har den tidligere Celtic-manager haft mulighed for at overtage roret i en Premier League-klub, skriver det australske medie KEEPUP.

Australieren har nemlig afvist tre Premier League-klubber i form af Brighton, Wolves og Southampton i løbet af det seneste år.

Wolves havde Postecoglou på listen, efter at klubben i oktober fyrede Bruno Lage. Det endte dog med, at Julen Lopetegui overtog roret.

I alle tilfælde hedder det sig dog, at Postecoglou ikke ønskede at forlade Celtic, imens klubben havde gang i en exceptionel sæson. Celtic vandt den hjemlige treble i den netop overståede sæson.

Postecoglou har - ifølge KEEPUP - hele tiden været inde i billedet til at blive ny Tottenham-manager, og han udgjorde én af de sidste tre kandidater på listen, hvor også Luis Enrique og Arne Slot figurerede.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. 1,4 milliarder kroner: Nu byder Arsenal stort

2. Kontrakten er på plads: Liverpool er enig med franskmand

3. Højlund vil til denne Premier League-klub

4. Manchester United har truffet Greenwood-beslutning

5. Ingen Kane? Real Madrid har Plan B klar


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE