Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:09:2021 10:23
Ny Spurs-spiller: Er skuffet over skifte - ønskede at blive i Barcelona

Emerson Royal har udtalt sig omkring sit skifte fra Barcelona til Tottenham.


Højre backen Emerson Royal skiftede denne sommer til Tottenham for 185 millioner kroner, men der er tilsyneladende ikke er tale om noget drømmeskifte for brasilianeren.

Det udtaler den 22-årige forsvarer i et interview med den spanske avis MARCA, hvor Emerson ligger vægt på sin skuffelse over Barcelonas håndtering af hans situation:

- Barcas måde at gøre tingene på gjorde mig ondt. Det kunne have været anderledes, der var bedre måder at rette tingene på, indledte Emerson Royal, før han uddybede sit forhold til sit nylige skifte fra Barca til Tottenham.

- De fortalte mig, at jeg var nødt til at gå. Jeg havde intet valg. Da jeg ankom, var jeg sikker på, at Barcelona ikke ønskede at sælge mig, at de allerede havde tanken om at sælge mig.

Han tilføjede derefter:
 
- Jeg troede, at klubben ville have mig til at blive. Søndag startede jeg inde, og dagen efter vågnede jeg og gik til træning. Dér hørte jeg pludselig, at Tottenham talte med Barcelona samt, at en aftale stort set var på plads.
 
- Jeg forstod ikke noget om, hvad der skete, fordi jeg ikke blev fortalt noget. Om eftermiddagen indkaldte klubben mig til at møde op ved hovedkontoret, fordi de ville tale med mig, og dér fandt jeg allerede ud af, at de ville sælge mig.
 
- De begyndte at fortælle mig, at klubbens situation ikke var god, at den gik igennem en svær tid, og at det var bedre for dem at sælge.
 
Trods en høj pris og udsigt til Premier League-fodbold er Emerson Royal synderligt positiv over at skifte til Tottenham.
 
- Jeg gentog over for dem, at min hensigt var at blive, fordi jeg havde en drøm om at spille her og bidrage med gode ting for FC Barcelona. Jeg vidste, at hvis jeg opnåede i min bedste form, ville jeg få succes her.
 
- Jeg er ikke dum, og der kom en tid, hvor jeg indså, at jeg ikke havde noget valg. De sparkede mig ud for at sige det pænt, afsluttede Emerson Royal.
 
Emerson Royal har brugt hele sin tid i Spanien i La Liga-klubben Real Betis for, hvem han har spillet 79 kampe med fem mål og 10 assists til følge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE