AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 22:22
Ny skade til Premier League-dansker: "Bekymrende"

Han er nu løbet ind i en ny skade, og derfor venter der et længere ophold på lazarettet, vurderer skadesekspert.


Der venter endnu et ophold på lazarettet for Crystal Palaces danske forsvarsspiller, Joachim Andersen.

Sådan lyder meldingen fra skadesekspert Ben Dinnery, der beskæftiger sig med netop feltet fodboldskader.

Danskeren måtte melde fra til klubbens seneste kamp - 1-4-nederlaget til Arsenal - hvor det var Paddy McCarthy, der stod i spidsen for mandskabet efter den nylige fyring af Patrick Vieira.

LÆS OGSÅ: Tottenham fyrer Conte senere på ugen

Andersen skulle egentlig have været en del af startopstillingen hos gæsterne, men var nødt til at melde fra som følge af en skade, han pådrog sig i løbet af opvarmningen.

Efterfølgende har McCarthy bekræftet, at der er tale om en ny lægskade til danskeren.

- Det er endnu en lægskade, desværre for Andersen. Det er et problem, han har døjet med i den seneste tid. Han ser formentlig frem mod endnu et ophold på sidelinjen.

- Han er først lige kommet tilbage fra en lægskade og vendte tilbage i februar, efter at have været ude i en måned, så det er bekymrende. Det er et tilbagefald inden for et kort tidsrum, siger Dinnery i et interview med Givemesport.

Den 26-årige dansker har været solid for klubben fra den sydlige del af London i indeværende sæson, og hans fravær blev også bemærket i forbindelse med det kraftige 1-4-nederlag til lokalrivalerne fra Arsenal i weekenden, hvor der manglede styring og ro i det centrale forsvar hos gæsterne.

Tilhængere af klubben skal håbe på, at Andersens skade ikke er alvorlig, for klubben kæmper i øjeblikket for at redde livet i Premier League, hvor man ikke har vundet i de seneste 13 kampe.

Andersen blev i sommeren 2021 hentet til Crystal Palace for 145 millioner kroner fra Lyon.

LÆS OGSÅ: Manchester United går all-in på kæmpetransfer


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE