AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 16:18
Ny Saints-boss: Mit navn skal være kendt i Premier League

Ralph Hassenhüttl vil ikke hvile på laurbærene efter at have overtaget roret i Southampton.


Southampton ligger skidt til i Premier League, hvor man befinder sig i nedryksningszonen, da man er på ligaens foreløbige 18. plads med ni point efter 15 kampe.

Det betød da også, at Mark Hughes forleden blev afskediget, og at man i stedet har valgt at satse på den tidligere RB Leipzig træner, Ralph Hassenhüttl. 

Det er af mange blevet rost for at være et spændende skifte, men tyskeren selv vil ikke holde tilbage, og vil sørge for, at hans navn bliver kendt i Premier League.

- Det er et logisk næste skridt i min karriere. Jeg vil sørge for, at mit navn bliver kendt i Premier League. Først og fremmest skal vi ud af nedryksningszonen, og i den nærmeste fremtid skal vi kun fokusere på at klatre op i tabellen, siger Hassenhüttl ifølge BBC.

Tyskeren forklarer ligeledes, at han allerede i sin tid i Tyskland drømte om et skifte til Premier League, som nu er blevet realiseret.

- Jeg havde nogle succesfulde år i Tyskland, og jeg tænkte allerede der på mit næste skridt, og det gav kræfterne til at stå foran et nyt hold på et nyt sprog, afslører han. 

Hassenhüttls første opgave som træner bliver på lørdag mod Cardiff, som ligger to point foran Southampton i tabellen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED