AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2022 16:26
Ny melding: Saudiske og qatarske milliardærer byder på Liverpool FC

Fenway Sports Group kan se frem til at modtage det første seriøse bud på Liverpool FC.


I sidste måned kom det frem, at Fenway Sports Group, der ejer Liverpool FC, er åbne for et delvist eller fuldt salg at Merseyside-klubben.

Siden da har der været flere forskellige meldinger om, hvem der kunne være interesseret i at købe The Reds.

Nu melder Liverpool-journalisten, David Lynch, at et konsortium med forretningsfolk fra Saudi Arabien og Qatar har meldt sig på banen om at købe klubben sammen.

Ifølge David Lynch er de nu tidlige favoritter til at købe Liverpool FC. 

- Investorer fra de to Golfstater er blevet enige om at slå sig sammen for at undgå at blive en del af en budkrig om ejerskabet, skriver David Lynch på Sporting News.

- De forbereder et startbud på omkring £3,2 milliarder (27 milliarder kroner), og deres rigdom sætter dem i en ledende position, da de har i sinde om at overtage Anfield-klubben.

Derudover melder David Lynch, at der også er interesse fra flere tyske investorer, som også har planer om at slå sig sammen, og det samme gælder et amerikansk konsortium.

Fenway Sports Group erhvervede Liverpool FC for £300 millioner tilbage i 2010, og de kan altså se frem til heftig profit ved at salg. 

Der er også meldinger om, at Liverpool-ejerne kun vil sælge en del af klubben, der vil betyde, at de stadig har majoriteten, men ifølge David Lynch er et fuldt salg det mest sandsynlige scenarie.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE