AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2023 09:26
Ny melding: Kane åben for ny kontrakt

Harry Kane er efter sigende åben for at skrive under på en ny aftale med Tottenham.


Harry Kane har under 18 måneder tilbage af sin nuværende kontrakt med Tottenham, der udløber i 2024.

I den seneste tid har han været sat i forbindelse med et sommerskifte til Old Trafford, men det kan også ende med, at han bliver på Tottenham Hotspur Stadium.

The Athletic beretter i dag, at Tottenham-angriberen er åben for at forlænge sit ophold med Spurs. 

Ifølge mediet har der ikke været forhandlinger om en kontraktforlængelse siden sommeren 2021. Det var også i det transfervindue, hvor han angiveligt forsøgte at fremtvinge et skifte til Manchester City. 

Ydermere melder The Athletic, at Tottenham har i sinde at indlede dialog med stjerneangriberen efter transfervinduet er lukket i. 

LÆS OGSÅ: 60 mål på én sæson: Denne englænder har rekorden

Og er omstændighederne de rette, vil Harry Kane være åben for at sætte sin underskrift på en ny kontrakt med London-klubben. Champions League-fodbold og nye signings forventes at spille en stor rolle ved Harry Kanes beslutning.

Harry Kane har scoret 198 Premier League-mål i Tottenham-trøjen og mangler blot at score 11 mål for at overgå Wayne Rooney som har scoret næstflest mål i Premier League-æraen. 

Alan Shearer er med 260 mål den mest scorende spiller i Premier League-æraen.

LÆS OGSÅ: Arsenal enig om spanier - nu står det mellem to klubber


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE