AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:03:2023 15:23
Ny melding: Her er kontraktsituationen med Rashford

Manchester United arbejder på at få en ny kontrakt på plads med Marcus Rashford.


Ved at udløse en option i december købte Manchester United sig selv lidt tid til at få forhandlet en ny kontrakt med Marcus Rashford, som nu har udløb i sommeren 2024.

Ifølge The Athletic er der ingen tvivl om, at det er en stor prioritet for Manchester United at få en af klubbens bedste spillere til at forlænge, men der er stadig lang vej til enighed.

På nuværende tidspunkt har der været indledende samtaler mellem den engelske storklub og Rashfords repræsentanter, og der er også planlagt flere møder mellem parterne.

LÆS OGSÅ: Massiv Højlund-jagt: Disse fire PL-klubber er favoritter til at hente ham

Indtil videre er der dog ikke blevet taget store skridt i den rigtige retning for Manchester United, og det er stadig meget tidligt i processen med at indgå en ny aftale.

Det er dog heller ikke hvilken som helst aftale, der skal indgås, for med sine præstationer i denne sæson har Rashford sat sig selv i en formidabel forhandlingsposition, og forventningen er, at det uden tvivl bliver hans største kontrakt hidtil i karrieren, som han har i vente.

LÆS OGSÅ: - Han er ikke god nok til Manchester United

Forlydningerne går på, at Rashford lige nu tjener mere end 1,7 millioner kroner om ugen, men han har altså udsigt til en lønforhøjelse, der vil placere ham som en af de absolut bedst lønnede spillere i klubben – og måske endda i hele ligaen.

25-årige Rashford, der i øjeblikket døjer med en mindre skade, der holdt ham ude af Englands to landskampe mod Italien og Ukraine, er i denne sæson noteret for 44 kampe, hvor han har scoret 27 mål og lavet ni assists.

LÆS OGSÅ: Nye meldinger om Greenwood: Manchester United afviser


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE