AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2022 19:59
Ny melding: FA vil droppe omkampe - men ikke ved alle opgør

Det engelske fodboldforbund står til at droppe omkampe i nogle af pokalturneringens kampe.


I de seneste to sæsoner har FA droppet omkampene i den engelske FA Cup.

Årsagen til dette var coronapandemien, som satte et stort pres på kampprogrammet for de engelske klubber, da mange kampe blev udsat.

Omkampene stod dermed til at vende tilbage i denne sæson, men efter Dronning Elizabeths død og en VM-slutrunde i november og december er kampprogrammet i Premier League igen blevet meget tæt.

Nu skriver både Daily Telegraph og Daily Mail, at FA nu står til gøre det sådan, at der i nogle kampe ikke vil være mulighed for omkampe. 

Premier League-klubberne ville gerne have droppet omkampene i tredje- og fjerde runde, men sådan ender det formentlig ikke helt med. 

Det vil altså være i nogle udvalgte opgør, hvor det ikke kan blive en mulighed at ende i en omkamp.

Ifølge Daily Mail er omkampene 20 procent af TV-indtægterne, og derfor er FA ikke meget for at droppe dem helt. 

Hvilke kampe, hvor der ikke vil være omkampe, står til at blive besluttet til december, når anden runde i FA Cuppen er færdigspillet. I tredje runde bliver Premier League-klubberne nemlig indlemmet i turneringen.

De to engelske avis melder, at det formentlig bliver de klubber, der spiller europæisk fodbold, hvor kampene ikke skal ud i en potentiel omkamp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE