AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:01:2023 17:53
Ny melding: Enzo Fernàndez får tilladelse til lægetjek

Chelsea har fået fornyet optimisme i jagten på Enzo Fernàndez.


Forhandlingerne mellem Chelsea og Benfica er stadig i fuld gang, selvom der blot resterer få timer af transfervinduet, men lige nu er der kommet mere optimisme i Chelsea-lejren.

For ifølge David Ornstein fra The Athletic har Benfica givet tilladelse til, at Enzo Fernàndez kan gennemføre sit lægetjek i Portugal, hvis klubberne kan blive enige om en pris.

Den argentinske verdensmester har selv givet udtryk for, at han vil skifte til London-klubben, og han er ikke med i Benfica-truppen, som i aften skal spille mod Arouca på udebane i den portugisiske liga.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Paul Onuachu skal til Premier League

LÆS OGSÅ: Helt genialt klip: Chelsea-spiller er totalt uvidende om Jorginho-exit

Det er ellers kun lidt over et halvt år siden, at han skiftede fra River Plate til Benfica, men han har imponeret gennem efteråret og under VM-slutrunden, hvor han blev kåret som turneringens bedste unge spiller.

Nu kan han meget vel ende med at blive den dyreste spiller, der er blevet solgt til en britisk klub.

De sidste timer af transfervinduet vil vise sig, om Chelseas fornyede optimisme giver pote.

FØLG TRANSFERVINDUET LIVE HER


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE