AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2022 10:16
Ny melding: City er favoritter til at hente superstjerne

Det forlyder nu, at Manchester City er favoritter til at hente Jude Bellingham.


Jude Bellingham har taget alle med storm efter sit skifte fra Birmingham til Dortmund i 2020.

Meget tyder på, at han ender med at forlade den tyske klub i januarvinduet eller næste sommer, da interessen i den 19-årige englænder er enorm.

Der har været mange forskellige meldinger omkring Jude Bellinghams fremtid, hvor der i sidste uge var meldinger om, at Liverpool er favoritter til at hente ham.

Nu melder Daily Mail-journalisten, Mike Keegan, at Manchester City står til at blive næste destination for midtbanespilleren.

Ifølge journalisten har Manchester City og Dortmund et rigtig godt forhold og har haft samtaler omkring en handel. I sommer skiftede både Erling Haaland og Manuel Akanji fra Dortmund til Etihad Stadium.

Jude Bellingham forventes at få en nøglerolle for det engelske landshold til VM, og ender han med at præstere på et højt niveau, så vil prisen formentlig stige yderligere. 

Mike Keegan beretter også, at Liverpool og Real Madrid er med i kampen om Jude Bellingham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE