Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: Chelsea forbereder ny jagt på argentiner

Af Jeppe Augustsen
23.01.2023 Kl. 13:48
Chelsea har angiveligt ikke opgivet jagten på Enzo Fernández, melder flere medier.

I starten af transfervinduet gik der mange rygter om, at Chelsea vil hente Enzo Fernández fra Benfica.

Flere meldinger lød på, at The Blues var villige til at betale mere end frikøbsklausulen på £105 millioner for at kunne betale prisen i flere rater, men det accepterede Benfica ikke.

Derfor brød en potientiel handel sammen. 

I de seneste par uger har der derfor ikke være nogle beretninger om, at Enzo Fernández skulle være på vej til Chelsea, men nu melder flere medier, at Boehly & Co. ikke har givet op.

Ifølge den portugisiske avis, Record, samt de to engelske aviser, The Guardian og Daily Telegraph, planlægger Chelsea igen forhandlinger med Benfica om den argentinske midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Først Mudryk: Endnu en Shakhtar-stjerne til Premier League?

The Guardian erfarer, at Chelsea planlægger at indlede forhandlinger med Benfica i denne uge.

De skal dog ikke have de store forventninger, fordi avisen melder også, at Benfica vil beholde ham for resten af sæsonen. De kan dog intet gøre, hvis Chelsea aktiverer frikøbsklausulen på £105 millioner.

Ydermere melder The Guardian, at det heller ikke er udelukket, at Chelsea kommer med et nyt og forbedret bud på Moises Caicedo fra Brighton.

Chelsea har efter sigende fået et bud på £55 millioner afvist af Brighton, der angiveligt kræver minimum £75 millioner for ham.

LÆS OGSÅ: 7. januarsigning: Nu kommer Chelsea med bud

Annonce