AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2023 10:36
Først Mudryk: Endnu en Shakhtar-stjerne til Premier League?

Endnu en stor profil fra Shakhtar Donetsk kan være på vej til det engelske.


Der blev skrevet transferhistorie, da Shakhtar Donetsk solgte Mykhailo Mudryk til Chelsea for en sum af €100 millioner. Klubbens største salg nogensinde.

Nu kan endnu en stjernespiller fra den ukrainske klub være på vej til det engelske.

Det er Brighton, der er interesseret i den ukrianske midtstopper, Mykola Matviyenko. Det melder både The Athletic og Daily Telegraph.

Ifølge mediet befinder Mykola Matviyenko sig i London, hvor han har familie, mens Brighton forsøger at nå til enighed med Shakhtar Donetsk.

LÆS OGSÅ: Arsenal enig om spanier - nu står det mellem to klubber

Roberto De Zerbi har fast besluttet på at styrke defensiven med Mykola Matviyenko, som han også arbejdede sammen med i sin tid hos den ukrainske storklub.

Shakhtar Donetsk kræver efter sigende 185 millioner kroner for den 26-årige forsvarsspiller, og den pris ønsker Premier League-mandskabet ikke at betale. Derfor forsøger de nu at forhandle prisen ned. 

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: Billing vil væk - storklub jagter danskeren


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE