Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2022 10:59
Ny ejer vil sende et signal: Chelsea er i kontakt med Neymar

Chelsea er efter sigende i kontakt med Neymar om en potentiel transfer.


Efter en lang kamp lykkedes det PSG at forlænge med Kylian Mbappé, men det kan måske resulteret i, at Neymar forlader klubben.

I de seneste dage har der været meldinger i den franske presse, at PSG er klar til at sælge eller udleje den brasilianske stjernespiller.

Det er få klubber, der har råd til at hente Neymar, og en af de klubber er angiveligt Chelsea. Det skriver ESPN.

Ifølge mediet er der kontakt mellem Chelsea og Neymar om et potentielt sommerskifte.

Artiklen fortsætter under videoen

Den nye ejer, Todd Boehly, der også agerer som sportsdirektør, vil gerne lukke hullet op til Liverpool og Manchester City med nogle store signings denne sommer og vil derfor sende et signal med et muligt køb af Neymar. 

Senest har Thiago Silva også opfordret klubben til at bringe Neymar til Stamford Bridge.

- Neymar er nødt til at komme til Chelsea. Hvis det sker, så ville det være det bedste. Jeg ved ikke noget, men jeg håber, det kan gå i opfyldelse, udtalte Thiago Silva forleden til Jornal do Commercio. 

Ifølge ESPN er Neymars agent, Pini Zahavi, i øjeblikket i gang med at finde klubber, som kunne have interesse i at hente Neymar. Agenten er dog klar over, at det måske kun er 2-3 klubber, der kan følge med på hans nuværende løncheck i PSG.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE