AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2020 21:02
Ny Chelsea-stjerne: Derfor var Lampard nøglen

Timo Werner forklarer, at Frank Lampards ageren gjorde, at han følte sig ønsket i klubben.


Timo Werner foretog en gedigen u-vending, da han første blev meldt på vej til Liverpool, inden han kort efter blev hentet til Chelsea.

Årsagen er på rygtebørsen, at Liverpool ikke er villige til at bruge store summer på transfermarkedet denne sommer, og derfor øjnede Chelsea sit snit til at hente tyskeren for £53 millioner.

Det var dog ikke sket uden Frank Lampards involveren. Det afslører Timo Werner selv til Daily Mail, hvor han hylder træneren.

- Forhandlingerne med Chelseas ledelse var så gode, at det blev dem, jeg valgte. Helt specifikt var Frank Lampard bag mig hele vejen igennem, og han gjorde det klart, at hvis jeg valgte Chelsea, så kunne jeg få det ligeså komfortabelt, som jeg har haft det i Leipzig, lyder det fra Werner.

- Undervejs i samtalerne gjorde træneren det ofte klart for mig, hvor meget han ville have mig, og hvor meget han værdsatte mig som person, afslutter Werner.

Werner har scoret svimlende 28 mål på 34 Bundesligakampe, mens han desuden har bidraget med otte assists, hvorfor The Blues altså ser ud til at have gjort sig en god handel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED