AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2023 12:15
Ny Arsenal-signing overrasket over spilletiden

Han er positivt overrasket.


Leandro Trossard fortæller, at han er overrasket over den mængde spilletid, han er blevet tildelt i løbet af sit foreløbigt kortvarige ophold hos Arsenal.

- Jeg forventede ikke helt så mange minutter, men skaderne har hjulpet mig en smule. Jeg er dog mere end overbevist i troen på egne evner, og jeg er kommet til en god trup med gode spillere.

- Det gør det også nemmere for nye spillere at tilpasse sig og nå nye niveauer. Det var en meget travl og mærkelig periode for mig, men jeg er glad for, at jeg er skiftet til Arsenal. Jeg mener, det har været et stort skridt for mig, siger Trossard i et interview med Reuters ifølge Aol.

LÆS OGSÅ: Uventet problem kan spænde ben for Bellingham-transfer

Den alsidige belgier på 28 år skiftede til The Gunners fra Brighton i januar, efter at klubben ikke lykkedes med at hente Mykhailo Mudryk, som i stedet skiftede til Chelsea.

Trossard har i de seneste uge afløst Eddie Nketiah som falsk nier, og i den forbindelse er det blevet til et enkelt mål og hele seks oplæg. Blandt andet kom der tre oplæg fra belgierens fod i 3-0-sejren over Fulham tidligere på måneden.

Også Gabriel Jesus' skade har været med til, at der ikke har været så langt til spilletid for Trossard.

Alt kører dog ikke på skinner for Trossard, og det kan du læse mere om her.

LÆS OGSÅ: Storklub lurer på Aubameyang

LÆS OGSÅ: Tuchel vil hente Chelsea-duo


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE