Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2021 18:41
Ny angriber på ønskelisten: Everton vil hente erfaren back up i Marseille

Everton er interesserede i at hente Marseille-angriberen Valere Germain.


Everton har ikke tænkt sig at gøre leje-aftalen med Bournemouths Joshua King permanent, hvorfor The Toffees lige nu jagter en back up til at afhjælpe førstevalget Dominic Calvert-Lewin.

Tidligere har klubben været kædet sammen med Orlando Citys Daryl Dike samt RB Salzburgs Patson Daka, og nu er der så kommet et nyt navn på listen.

Det drejer sig om Marseilles 30-årige angriber Valere Germain, som Merseyside-klubben ser en god handel i.

Den erfarne franskmand har nemlig kontraktudløb til sommer, hvor Marseille ikke har tænkt sig at tilbyde angriberen en ny aftale.

Dermed forventes West Ham at kunne få fat i Germain kvit og frit, men det kan der måske også argumenteres for, at der er en god grund til.

Germain er nemlig i færd med en mildest talt skuffende sæson, hvor den tidligere AS Monaco-spiller blot står noteret for tre scoringer i 32 kampe i 2020/21-sæsonen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED