AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 09:48
Nu sker det: Liverpool bliver enig med Bayern om spansk stjerne

Det trækker gevaldigt op til, at Thiago Alcantara skifter til Liverpool meget snart.


I løbet af næste uge vil Liverpool og Bayern München blive enige om prisen for Thiago Alcantara, hvorefter den spanske midtbanespiller kan gennemføre et skifte til Premier Leagues mesterhold for omtrent 260 millioner kroner.

Det skriver Varsky Sports.

Det argentinske medie har ry for at være meget troværdige, når det drejer sig om sydamerikanske spillere, hvilket også inkluderer Thiago Alcantara. Selvom han er spansk landsholdsspiller, har han brasilianske rødder, og hans bror, Rafinha, har spillet for det brasilianske landshold.

I går kunne Bayern Münchens administrerende direktør desuden fortælle, at Thiago ønsker at finde sig en ny klub, og at det trækker op til et klubskifte, eftersom han har kontraktudløb næste sommer.

- Vi vil ikke miste en spiller på en fri transfer næste år. Det kan jeg ikke understrege nok, siger Karl-Heinz Rummenigge til Bild.

Thiago er de seneste uger blevet sat i forbindelse med Liverpool, og den meget anerkendte italienske journalist, Fabrizio Romano, har rapporteret, at the Reds er interesseret i den spanske midtbanespiller.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED