AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 18:24
Nu sker det altså: Chelsea byder på Havertz

Så er det angiveligt blot et spørgsmål om dage, inden Chelsea sender det første bud afsted til Leverkusen.


Frank Lampard fortalte i sidste måned, at Chelsea ikke har budt på Kai Havertz. Men manageren afviste ikke, at det kunne komme til at ske. Og noget tyder faktisk på, at det vil ske.

For nu rapporterer the Telegraph, at Chelsea er klar til at optrappe interessen i den tyske Bundesliga-stjerne, når lørdagens pokalfinale mellem Leverkusen og Bayern München er færdigspillet.

Midtbanespilleren er med i toppen af Chelseas ønskeliste, og ifølge the Telegraphs tyske kilder vil the Blues byde på Havertz efter weekendens opgør.

Prisen for landsholdsspilleren vil være høj, og indtil videre har Leverkusen vurderet ham til at være 744 millioner kroner værd, men at klubbens har misset kvalifikationen til Champions League næste sæson kan sænke prisen.

Chelsea håber da også, at klubben kan formå at forhandle en pris på plads, der er et stykke under, hvad Leverkusen håber at kunne indkassere på Havertz.

I denne sæson har 21-årige Havertz scoret 16 mål og lavet ni assists i 42 kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED