AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 11:39
Nu skal midtbanen styrkes: Atlético-stjerne klar til Arsenal-skifte

Arsenal kan styrke midtbanen med købet af Atlético-stjerne.


Thomas Partey er klar til at skifte til Arsenal denne sommer, i et skifte, som formentlig vil øge klubbens ambitioner om en placering i den øverste del af tabellen.

Men Gunners-træneren bliver dog nødt til at skille sig af med et par spillere, for at det rent økonomisk kan løbe rundt.

Arteta er efter sigende på udkig efter spillere, som kan forstærke midtbanen, og her ville en spiller som Thomas Partey være ganske ideel.

Atlético-stjernen skulle være toptransfermålet for The Gunners denne sommer, og nu er der kommet et boost i retning af Emirates.

Ifølge Daily Mail, er den ghanesiske midtbanespiller nemlig opsat på et skifte til Premier League. Ifølge selvsamme avis er en af de spillere, Arsenal kan skille sig af med Matteo Guendouzi.

Alexandre Lacazette og Lucas Torreira skal dog heller ikke se sig sikre. Atlético er førhen blevet sat i forbindelse med Lacazette, men der er altså ingen meldinger om en byttehandel.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED