AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2020 12:08
Nu skal legenderne hyldes: Premier League lancerer "Hall of Fame"

Premier League har torsdag afsløret, at man vil oprette en Hall of Fame til de største spillere gennem tiden i den bedste engelske liga.


De største spillere som eksempelvis Alan Shearer skal hyldes, for Premier League lancerer til marts en Hall of Fame for de største Premier League-spillere gennem historien.

Planen er, at de to første spillere, som bliver æret med optagelse i den nye Hall of Fame, bliver præsenteret den 19. marts.

Samtidigt vil man offentliggøre en liste over nominerede, som fansene kan få lov at stemme på efterfølgende.

- Siden 1992 har Premier League været hjemmet for verdensklassespillere, som har defineret generationer og givet os spændende fodbold sæson efter sæson, siger Premier League-direktør Richard Masteres om den nye Hall of Fame.

- En plads i Premier League Hall of Fame er reserveret for de allerbedste. Det vil være en chance for vores fans til at se tilbage gennem årene og hjælpe os med at fejre nogle helt exceptionelle spillere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED