Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2020 12:14
Nu rykker Solskjær & Co: United indleder forhandlinger med Barcelona

Manchester United har indledt forhandlinger med Barcelona om et potentielt køb af Ousmane Dembélé.


Jadon Sancho har længe været rygtet til Manchester United, men det ser ud til, at han bliver i Dortmund i denne sæson.

Det får Manchester United til at se på alternativer, og det forlyder nu, at de intensiverer jagten på Ousmane Dembélé fra Barcelona.

Den engelske transferjournalist, Duncan Castles, beretter i dag, at De Røde Djævle har fremskyndet forhandlingerne med Barcelona. 

Ed Woodward har indledt dialog med den spanske klub, som er villige til at slippe Ousmane Dembélé.

De værdiansætter ham til €100 millioner, der svarer til 745 millioner kroner, men er også klar til at leje ham ud, som er Manchester Uniteds prioritet. Barcelona kræver dog en klausul i en potentiel lejeaftale, der betyder, at Manchester United skal købe ham efter lejeopholdet. 

En aftale med Barcelona er ikke det eneste, der skal falde på plads. De skal også overbevise Ousmane Dembélé om at skifte spansk fodbold ud med engelsk fodbold, melder Duncan Castles.

Ousmane Dembélés kontrakt med Barcelona udløber i 2022.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED