AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2022 08:01
Nu kommenterer Brian Laudrup på omdiskuteret sag

Brian Laudrup tager nu bladet fra munden.


Indtil videre har Brian Laudrup forholdt sig tavst - ud over et skriftligt svar til B.T. - som følge af den kampagne med Visit Dubai, der har kostet ham jobs hos både TV 2 og Politiken.

Den 53-årige fodboldlegende, som blandt andet har en fortid hos Chelsea, tager nu bladet fra munden.

De Forenede Arabiske Emirater har - ligesom VM-værtsnationen Qatar - været kritiseret for brud på menneskerettigheder, dårlige arbejdsforhold for migrantarbejdere og strenge love og forbud, som skal forhindre homoseksualitet.

- Jeg siger dette for at forklare, ikke for at bortforklare, at fodbolden, fejringen og oplevelsen var hele min bevæggrund. Det handlede ikke om, at jeg skulle lege politiker og fortælle om, hvor fantastisk Dubai er. Jo, omgivelserne var smukke, men det handlede om fodbold. Desværre blev det bare sport og politik i en sammenblanding, lyder det fra Laudrup i et større interview med Jyllands-Posten.

På grund af aftalen med det engelske reklamebureau, med hvem han samarbejdede med i forbindelse med promoveringen af Dubai, må Laudrup ikke udtale, hvor mange penge, han har indkasseret på reklamen.

Han fortæller dog, at størrelsesorden ikke nærmer sig millionerne, og at det er et mindre beløb, end folk tror.

Ikke desto mindre har den spegede sag nu kostet ham stillinger hos to af Danmarks store medier.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE