Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Nu går de amok: Så meget vil Liverpool bruge på midtbanen

Af Emil Plovgaard
12.04.2023 Kl. 19:49
I stedet for at fokusere på én enkelt spiller, vil Liverpool vil hente to-tre nye midtbanespillere til sommer.

Selvom Liverpool har trukket sig ud af kampen om Jude Bellinghams underskrift, så er det ikke fordi, The Reds ikke har tænkt sig at gøre en ordentlig overhaling af midtbanen i det kommende transfervindue til sommer.

Bellingham viste sig godt nok for dyr – han koster omkring 1,1 milliarder kroner alt inklusive – men det er fordi, at Liverpool ikke ville have råd til andre end ham, hvis handlen blev en realitet.

Ifølge mediet Football Insider har Liverpool tænkt sig at bruge mellem 1,3 milliarder og 1,7 milliarder kroner på to eller tre nye midtbanespillere til sommer.

LÆS OGSÅ: United er favoritter til at hente Bundesliga-stjerne

Merseyside-klubben har flyttet fokus til andre emner, såsom Mason Mount fra Chelsea, der angiveligt topper ønskelisten hos Jürgen Klopp og kompagni nu.

Liverpool har haft en skuffende sæson, og det vil man forsøge at forhindre gentager sig, så derfor er der lagt op til en stor transfersommer på Anfield.

Klubben er at finde på en ottendeplads i Premier League med hele 12 point op til Manchester United på fjerdepladsen med mindre end 10 kampe tilbage af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Real Madrid vil hente Liverpool-stjerne

LÆS OGSÅ: Nu dropper Liverpool endnu et transferemne

Annonce