Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 19:16
Nu falder hammeren: Fans straffes for racisme

Så gik den ikke længere for Ungarns fans, der får karantæne og millionbøde for racisme mod engelske landsholdsspillere


Først var det UEFA og nu blev det så FIFA's tur til at idømme det ungarnske fodboldforbund en karantæne- og bødestraf for racistiske tilhængere. Det bekræfter FIFA tirsdag.

Straffen kommer efter Englands tur til Puskas Arena i Budapest, hvor man mødte Ungarn i VM-kvalifikationen. Her blev flere engelske landsholdsspillere udsat racistiske tilråb

Nu er hammeren så faldt og Ungarn skal spille én kamp for tomme tribuner og samtidig betale en bøde på 1,4 millioner danske kroner.

Det er ikke første gang at Ungarn er i fodboldinstansernes søgelys. Også under EM var der problemer, hvilket blev straffet af UEFA.

Nu er det så FIFA der straffer og skulle Ungarn gentage den skandaløse opførsel på lægterne indenfor 2 år, så kommer der en ny kamp for tomme tribuner.

England besejrede Ungarn sikkert i kvalifikationskampen tidligere på måneden, hvor ungarerne blev kørt over med 4-0 af Gareth Southgates mandskab.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE