AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2020 09:57
Nu eller aldrig: Her er 7 spillere som kæmper for deres Liverpool-fremtid

Der er hård konkurrence om pladserne på førsteholdet i Liverpool. Her er syv spillere, Liverpool Echo mener, har meget at bevise inden sommeren.


Det er svært at få chancen for dette Liverpool-mandskab, som i øjeblikket er noget nær perfekt på samtlige positioner i startelleveren.

Visse spillere som Adam Lallana og Nathaniel Clyne skulle mere eller mindre have opgivet og ønsker at forlade klubben til sommer i jagten på mere spilletid.

Men der er stadig en lang række andre spillere, som befinder sig lige i udkanten af startelleveren, som har masser at bevise og kæmpe for.

Liverpool Echo har her identificeret syv spillere, som helt bogstaveligt kan kæmpe for sin fremtid i klubben lige nu.

Xherdan Shaqiri

Schweizeren høstede stor ros for sin debutsæson for The Reds, men opfølgeren har været mere kaotisk, og han skulle selv være frustreret over manglen på spilletid i år.

Både Roma og Sevilla forsøgte at leje ham sidste måned, men et eventuelt skifte blev blokeret af Klopp, der ikke ønskede at risikere at mangle en mand i titelræset.

Shaqiri kan dog stadig få sin chance, da Liverpool endnu har tre trofæer at spille om, og skulle han præstere stabilt, når chancen byder sig, er der måske stadig en chance for at gøre sig gældende på Anfield i fremtiden.

Naby Keita

Statistikkerne ser altid gode ud for Keita, men i manges øjne har han ikke for alvor haft sit store gennembrud endnu.

Skader har ikke hjulpet, men i sine 65 Premier League-kampe for klubben har han endnu ikke formået at sætte en ordentlig stime sammen, da han aldrig har startet mere end fire gange i træk.

Der er ikke meget, der indikerer, at Klopp eller klubben er klar til at give op på ham endnu, men det varer nok næppe alt for længe, før han skal begynde at vise sig som en pålidelig starter.

Dejan Lovren

Kroaten er måske den spiller, der har mest på spil, da klubben tidligere har været åbne for at sælge ham, hvis prisen var rigtig.

Premier League-titlen er dog så godt som sikret, og man kunne godt forestille sig, at Lovren ville få spilletid i nogle af sæsonens sidste kampe.

Her skal han dog virkeligt bevise sin værd, hvis han fortsat drømmer om at repræsentere Liverpool næste sæson.

Divock Origi

Den belgiske kulthelt er en fremragende indskifter, men efter indkøbet af Takumi Minamino og et muligt indkøb af Timo Werner er der pludseligt øget konkurrence om pladsen som backup.

Derfor skal Origi nok begynde at træde i karakter og score, når han får sine minutter på banen.

Curtis Jones

Der er nok næppe stor tvivl om, at Jones har en fremtid for Liverpool og indgår i klubbens langsigtede planer.

Han har givet forsmag på sit store talent i en række førsteholdskampe denne sæson, men det store spørgsmål er, om han har overbevist nok til at få chancen allerede næste sæson.

En lejeaftale til en klub, hvor han får platformen til at udvikle sig endnu mere, kunne sagtens være et alternativ.

Rhian Brewster

Samme princip som med Jones. Alt indikerer endnu, at Brewster er højtagtet internt i Liverpool og nok skal få chancen for at blive en integral del af førsteholdet fremover.

Men i januar vurderede man, at det ville være gavnligt for den unge angriber at få spilletid på en lejeaftale for Swansea, og den beslutning kunne man meget vel træffe igen til sommer.

Marco Grujic

Klopps første signing som Liverpool-spiller er lidt et mysterie, da han kun har spillet en håndfuld eller to kampe for The Reds gennem årene.

Kroaten skulle særligt have imponeret under sit lejeophold for Hertha Berlin, og Klopp er løbende i kontakt med ham, har Grujic selv udtalt.

Alligevel er der rygter om, at klubben er parate til at sælge ham denne sommer, og det er usikkert, om Grujic nogensinde får chancen for rigtigt at bevise sin værd for klubbens førstehold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED