AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 18:55
Not the first one: Disse 10 Liverpool-spillere har før vundet mesterskaber

For flere Liverpool-spillere var den netop vundne Premier League ikke det første mesterskab i karrieren.


Liverpool-spillerne fik for nyligt føjet et engelsk mesterskab til cv’et, der for manges vedkommende også tæller sidste års Champions League-medalje.

Men flere af folkene på Jürgen Klopps holdkort havde faktisk allerede oplevet at vinde et nationalt mesterskab i andre ligaer.

Her er en gennemgang af dem:

Dejan Lovren
Forsvareren vandt et par mesterskaber med Dinamo Zagreb i hjemlandet Kroatien i 2009 og 2010.

Virgil van Dijk
Har vundet tre skotske mesterskaber under sin tid i Celtic. Det var i årene 2014-16, at han vandt dem.

Fabinho
Den dygtige brasilianer var en del af Monacos mesterhold i 2016-17-sæsonen.

Naby Keïta
Midtbanespilleren vandt et par mesterskaber i Østrig, da han spillede for Red Bull Salzburg. Det var i 2015 og 2016.

Georginio Wijnaldum
Hollænderen vandt det hjemlige mesterskab i 2015 med PSV Eindhoven.

Takumi Minamino
Det japanske vinterindkøb kom - som flere andre spillere på listen - fra Red Bull Salzburg. Her var han med til at blive mester i de fem seneste år(!) inden skiftet til England og har således vundet et nationalt mesterskab nu seks år streg.

Mohamed Salah
Egypteren har faktisk allerede spillet på et Premier League-vindende mandskab i sæsonen 2014-15, da han var i Chelsea. Før det havde han vundet to schweiziske mesterskaber med FC Basel. Det skete i 2013 og 2014.

James Milner
Firmaets mand i Liverpool FC har faktisk og vundet Premier League før. To gange endda. Det var med Manchester City i 2012 og 2014.

Xherdan Shaqiri
Den lille schweizer med den store karriere. Mester i nu tre forskellige lande. Først tre gange med FC Basel (2010-2012), så tre gange med Bayern München (2013-2015) og nu med Liverpool. Dertil kommer i øvrigt to Champions League-titler.

Sadio Mané
Senegaleseren var med til at vinde to østrigske mesterskaber, da han var i Red Bull Salzburg. Det var i sæsonerne 2014 og 2015. Det sidste altså sammen med holdkammeraterne Naby Keïta og Takumi Minamino.

Kilde: Transfermarkt


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED