Norwich gav United kamp til stregen i FA Cup-kvartfinale

Af Rasmus Bendrup
27.06.2020 Kl. 19:05
Norwich og Manchester United krydsede klinger i lørdagens FA Cup-kvartfinale.

Manchester United kæmper i Premier League-sammenhæng for at nå fjerdepladsen, da Ole Gunnar Solskjærs tropper ønsker at spille europæisk fodbold i næste sæson.

En anden måde at opnå europæisk fodbold i form af Europa League er ved at vinde FA Cuppen, og her havde The Red Devils inden lørdagens møde mod Norwich tilspillet sig en plads i kvartfinalen.

Kampen blev spillet på Carrow Road, og endte med at blive en lige affære med chancer i begge ender. Det var dog Manchester United, der kom på tavlen først, da Odion Ighalo nettede efter 51 minutter, hvor han på akrobatisk vis klaskede bolden ind bag Tim Krul.

Luke Shaw sendte et indlæg afsted fra venstresiden, som Juan Mata kom på og sendte op i luften, hvorefter Ighalo drejede en gang rundt om sig selv og flugtede læderet i kassen.

Efter 75 minutter blev det så Norwich' tur til at komme på tavlen, da Todd Cantwell trykkede af fra distancen. Sergio Romero var chanceløs i United-målet, og så stod der 1-1.

United fik dog medvind efter 89 minutter, da Timm Klose blev udvist for at rive førnævnte Ighalo omkuld, hvilket blev takseret til en fratagelse af en oplagt scoringsmulighed.

Der blev dog ikke scoret yderligere i den ordinære spilletid, og så var der forlænget spilletid på menuen.

Blot to minutter før en potentiel straffesparkskonkurrence opstod der gedigent klumpspil i Norwich' felt, og her kastede Harry Maguire sig ned og sparkede bolden resolut ind i kassen, og med det sendte han United videre til FA Cuppens semifinale.