AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2022 21:45
Nordmand kædes sammen med PL-job: "Jeg tager ikke telefonen"

Han er totalt uinteresseret i ting, som ikke har med hans nuværende klub at gøre, fortæller han.


Brighton mistede for nylig Graham Potter til Chelsea.

Derfor er The Seagulls på udkig efter en ny manager.

The Athletic mener at vide, at den norske Bodø/Glimt-træner Kjetil Knutsen er iblandt kandidaterne til jobbet, og lokalavisen Sussex Express mener ligefrem, at nordmanden er favorit.

Selv ønsker Knutsen dog ikke at tale om interessen.

- For det første har jeg Morten Wivestad som min agent. Jeg har været klar og tydelig med, at jeg har hovedet i en trykkoger lige nu, og at jeg er totalt uinteresseret i de ting, der er uden for Bodø/Glimt.

- Jeg vil ikke have nogen henvendelser, og jeg tager ikke telefonen. Uanset om det er et +35-nummer, eller hvad det er. Jeg svarer heller ikke +47-numre. Jeg har kun hundrede procent fokus på Bodø/Glimt, siger Knudsen med reference til landekoderne for henholdsvis Burundi og Norge i et interview med Avisa Nordland.

- Selv folk i min nærmeste omgangskreds spørger, om der sker noget. Svaret er, at jeg ikke har noget svar, for jeg er fuldt ud fokuseret på det, som er her, slutter Knutsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE