Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2020 17:43
Niende portugiser på vej: Wolves signer Barca-spiller for 225 mio. kroner

Wolves er i færd med at gennemføre en stor handel med Barcelona om højre backen Nelson Semedo.


Troværdige journalister som Fabrizio Romano smed her til formiddag en transferbombe da nyheden om, at Wolves er i færd med at hente Barcelonas højre back Nelson Semedo, blev bragt.

Kilderne erfarede, at de engelske ulve allerede i går har afsendt et 'uidentificeret' bud på Semedo, mens der ikke forlød noget om Barcas reaktion på interessen.

Nu erfarer en anden troværdig journalist og freelancer, Joe Edwards, at Wolves er tæt på at have en aftale på plads med Barca, mens han tilføjende afslører det endelige beløb.

Edwards beretter, at der er tale om en overgangssum på 225 millioner kroner.

Wolves solgte tidligere på sommeren irske Matt Doherty til Tottenham, hvorfor de siden har ledt på højtryk efter en spiller til at dække højre wing back-positionen.

Bliver Semedos skifte officielt, tæller Wolves nu hele ni portugisere i førsteholdstruppen.

Faktisk ville Semedo have blevet ulvenes tiende, men denne uges salg af angriberen Diogo Jota til Liverpool har skåret ned på antallet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED