Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:03:2018 10:13
Nicolai Jørgensen missede Newcastle-skifte: Det var lidt irriterende

Nicolai Jørgensen ville gerne have prøvet sig af i Newcastle, da Premier League-klubben bød på den danske angriber i januar.


Der tikkede flere bud fra Newcastle ind hos Feyenoord i løbet af januar, men de hollandske mestre ville ikke sælge Nicolai Jørgensen, selvom det højeste bud angiveligt nåede 170 millioner kroner – og det ærgrede danskeren.

Den tidligere FC København-spiller har en drøm om at komme til at spille i en af verdens bedste ligaer, og derfor var han en smule nede over, at Feyenoord ikke ville sælge ham i januar.

- Det var lidt irriterende. Det er selvfølgelig altid rart at få at vide, at der er en klub, som vil betale så mange penge for én, så selvfølgelig gav det selvtillid, men samtidig også et lille suk. Det er selvfølgelig en stor drøm for mig at ende i så stor en liga, fortæller Nicolai Jørgensen til Tipsbladet.

I første omgang kan Nicolai Jørgensen se frem til at blive hos Feyenoord indtil 2021, hvor hans nuværende kontrakt udløber.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE