AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 11:24
Neymar åbner døren for skifte: Alle store spillere skal have spillet i Premier League

Superstjernen lægger op til, at han i fremtiden er åben for et skifte til den bedste engelske fodboldrække.


Alle store spillere skal have prøvet kræfter med Premier League på et stadie i deres karriere, påstår Neymar, som med den udtalelse antyder, at han åben overfor et skifte til den bedste engelske fodboldrække i fremtiden.

Den brasilianske angriber er gennem årene blevet kædet sammen med blandt andre Manchester City, Manchester United og Chelsea, men underskrev som bekendt en femårig kontrakt med Paris Saint-Germain forrige sommer, da han skiftede for den rekordstore sum af €222 millioner.

Paris Saint-Germain lader ham næppe slippe billigt i de kommende år, men den brasilianske superstjerne har med sine seneste udtalelser åbnet døren for et skifte til Premier League i fremtiden.

- Premier League er en stor konkurrence, en af de største i verden, fortæller Neymar i en Youtube-video, efter Manchester City-backen Benjamin Mendy har spurgt ham om, om han kunne finde på at spille i den bedste engelske række.

- Vi ved ikke, hvad morgendagen bringer, men jeg mener, at enhver stor spiller på et tidspunkt i deres karriere skal have spillet i Premier League, svarer Neymar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED