AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2018 19:32
Newcastles Mbemba tæt på Porto

Efter et skifte til Anderlecht er gået i vasken, ser Newcastles Chancel Mbemba nu ud til at fortsætte karrieren i Portugal.


Det er ikke blevet til meget spilletid i Newcastle for forsvarsspilleren Chancel Mbemba, siden Rafa Benitez overtog trænerposten i klubben. Derfor har klubben sat congoleseren til salg, da der skal penge ind for den notorisk nærige klubejer Mike Ashley, før der kan bruges penge.

I sidste uge blev Mbemba derfor meldt tæt på en aftale med Anderlecht, men ifølge Newcastle Chronicle bliver den handel ikke til noget, da belgierne bød under den pris, Mbemba er til salg for.

Til gengæld skulle portugisiske Porto ifølge Newcastle Chronicle være interesserede i at betale de £8 millioner, som Newcastle kræver for Mbemba. Ligeledes skulle der være interesse fra klubber i Serie A.

Skiftet til Porto skulle nu være så tæt, at spilleren allerede er blevet enig med klubben om en 4-årig aftale, skriver avisen The Mirror. Der skulle derfor kunne færdiggøres en handel inden udgangen af denne uge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED