AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 18:32
Newcastle-profil: Det var hårdt at se Benitez smutte

Newcastle-wingeren Matt Ritchie erkender, at det var skuffende at se Rafa Benitez forlade klubben, men han opfordrer alle til at bakke op om den nye manager.


Rafa Benitez forlod Newcastle i slutningen af juni måned, da spanieren ikke kunne blive enig med Mike Ashley om en ny kontrakt, og den spanske manager har derfor fortsat karrieren i Kina. 

Matt Ritchie, der blev købt af Benitez i 2016, erkender, at det var et hårdt slag at se Benitez forlade The Magpies. 

- At se manageren forlade klubben var skuffende. Han havde en god tid her. Det er ingen hemmelighed, når han var så god. Vi havde succes med ham, da vi havde to gode slutspurter i Premier League og en oprykning fra Championship,  sagde Ritchie til Sky Sports

- Så ja, det var et slag, fordi han er en topmanager, men der er andre gode managere derude, og vi ser frem til, at det kommer på plads. Ben og Neils træningspas har været af høj kvalitet og med høj intensitet, så vi mangler ikke noget der. 

- Den nye manager vil bringe nye spillere ind, men vi forbereder os, så når den nye manager kommer, kan vi komme i gang. 

Newcastle forhandler ifølge flere engelske medier med Sheffield Wednesdays Steve Bruce, men den midlertidige manager, Ben Dawson, understreger, at han intet har hørt endnu.

- Min opgave er at gøre spillerne klar til den nye manager. Der er intet nyt i øjeblikket. Vi venter på nyt ligesom alle andre, sagde Dawson. 

- Det er uden tvivl et par store sko, der skal fyldes ud, men spillerne har været fortrinlige. Spillerne har været nærværende og professionelle.

- De har arbejdet hårdt, og der har ikke været nogen akavede momenter. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED