Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 10:29
Newcastle overhaler United: Vil byde på Rangnick-favorit

Newcastle er klar til at byde på en midtbanespiller, som særligt Ralf Rangnick har haft i kikkerten.


United-træneren, Ralf Rangnick, har haft som mål for transfervinduet at skrive under med RB Leipzig-spilleren Amadou Haidara. 
 
Rangnick har allerede ringet til sin gamle klub og forhørt sig om mulighederne for en aftale, da han ser midtbanen i United blive styrket. 
 
Klubben har ikke afgivet et reelt bud, og nu ser det ud til, at Newcastle kan overhale Manchester-klubben. Det skriver The Mirror.
 
Den 23-årige midtbanespiller har fanget Newcastles interesse, og ledelsen er ivrig efter at få en aftale i stand, inden vinduet lukker. 
 
Rangnick har udtrykt skuffelse over den manglende økonomiske opbakning fra ledelsen, der ikke ser ud til at ville bruge de store penge på forstærkninger i dette transfervindue. 
 
Samtidig med dette er fremtiden i United endnu uklar for midtbanespillere som Jesse Lingard, Paul Pogba og Donny van de Beek. 
 
Modsat United har Newcastle ikke lagt skjul på, at der skal spenderes denne januar. Klubben har allerede præsenteret spillerne Kieran Trippier og Chris Wood - begge fik fuld tid i gårsdagens kamp mod Watford. 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE