Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2022 23:56
Ingen opbakning: Rangnick skuffet over Manchester United

Ralf Rangnick er skuffet over den manglende opbakning fra ledelsen i Manchester United.


Manchester United skuffede tidligere i dag, da de smed en 2-0-føring mod Aston Villa og endte med at spille 2-2 på Villa Park.

Den tyske manager, Ralf Rangnick, der står i spidsen for De Røde Djævle for resten af sæsonen, havde håbet på at kunne styrke truppen her i januarvinduet, men det ser ikke ud til at ske.

Daily Mirror melder, at Ralf Rangnick er meget skuffet over den manglende opbakning på transfermarkedet her i januarvinduet.

Tyskeren er angiveligt kommet med flere forslag til januarkøb, men klubben har ikke ønsket at bakke ham op omkring sine transfermål.

Han skulle have kontaktet RB Leipzig omkring en £33 millioner-handel for Amadou Haidara, men Manchester United har ikke fulgt op på en potentiel handel.

Ralf Rangnick forventes at få en finger med i spillet omkring klubbens transfers i sin konsulentrolle efter sin managerperiode, men lige nu ser klubben ikke ud til at røre på sig på transfermarkedet.

Her står han til at blive erstattet til sommer, hvor Erik ten Tag og Mauricio Pochettino anses for at være de store bejlere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE