Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 12:35
Newcastle i seriøs nedrykningsfare: Endnu to store profiler er ude i kritisk fase

Newcastle har denne tirsdag bekræftet, at Miguel Almiron og Allan Saint-Maximin er ude med skader i mindst en måned.


Hvis ikke det allerede var officielt, er det i hvert fald blevet det nu; Newcastle er en del af nedrykningskampen, og selvom man aldrig skal dømme nogen ude på forhånd, så ser det ikke godt ud for The Magpies.

For klubben har denne tirsdag kunnet bekræfte, at Steve Bruce er uden sine to offensive profiler Allan Saint-Maximin og Miguel Almiron frem til engang i april. De to offensivspillere gør klubbens topscorer Callum Wilson selskab i genoptræningsrummet.

Det må være et stort hovedbrud for den nordengelske traditionsklub. Ifølge Ciaran Kelly fra Newcastle Chronicle har Saint-Maximin, Almiron og Wilson haft en fod med i 16 ud af Newcastles 27 mål samt ni assists for klubben i denne sæson. Hvis Newcastle allerede havde svært ved at score før, så får de det i hvert fald nu.

Samtidigt må Fulham virkeligt lugte blod nu. Londonklubben er med sine 23 points tre efter Newcastle på 17. pladsen, men The Cottagers er ubesejret i sine seneste fem kampe, mens Newcastle har tabt tre, vundet en og spillet en enkel uafgjort.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED