Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Newcastle i forhandlinger: Premier League-klub kræver 500 mio. kr.

Af Emil Plovgaard
24.01.2023 Kl. 17:05
Newcastle er i forhandlinger om en ny signing, forlyder det nu.

Newcastle er i forhandlinger om Evertons Anthony Gordon.

Eddie Howe ønsker angiveligt at tilføje endnu en offensivspiller til truplisten i løbet af det igangværende transfervindue i januar.

Derfor har man nu indledt forhandlinger med Everton, efter at Chris Wood forleden fik tilladelse til at skifte til Premier League-oprykkerne fra Nottingham Forest på en lejeaftale sæsonen ud.

LÆS OGSÅ: Chelsea øger buddet markant

Ifølge Daily Mail er Gordon Newcastles toptransfermål i januar.

Everton har tidligere krævet 60 millioner pund – svarende til 506 millioner kroner – men så meget vil klubben fra det nordøstlige England ikke give.

En pris i omegnen af 40 millioner pund – 337 millioner kroner – burde være muligt for at et skifte kan gå igennem, lyder vurderingen i samme ombæring fra avisen.

LÆS OGSÅ: Manchester City jagter FCM-juvel

Kan det ikke lykkes, har Newcastle allerede udset sig andre alternativer til Gordon, idet man har snakket med adskillige europæiske klubber.

Newcastle har været et af de overraskende elementer i Premier League i denne sæson, hvor klubben er at finde på en tredjeplads. I sidste sæson skulle klubben kæmpe for at overleve.

Selvom Newcastle da også har haft et anseeligt forbrug på transfermarkedet i løbet af de seneste vinduer, så er det især Howes evne til at få det bedste ud af det i forvejen tilgængelige materiale, som høster store roser. Spillere som Miguel Almiron, Joelinton og Joe Willock er alle som forvandlet, og de leverer alle på et hidtil uset topniveau.

Newcastle har, trods en overordnet succesfuld sæson, haft svært ved at få netmaskerne til at blafre i løbet af de seneste uger. I tre ud af de seneste fire kampe har modstanderen således ikke indkasseret mål.

LÆS OGSÅ: Tottenham kaprer Premier League-transfer

LÆS OGSÅ: Brentford afviser henvendelse på Thomas Frank

Annonce