Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Newcastle har budt 421 millioner på Premier League-englænder

Af Morten Bruun Jørgensen
25.01.2023 Kl. 06:20
Newcastle har nu indledt jagten på en forstærkning i transfervinduets sidste dage.

Der er stor succes hos Newcastle i øjeblikket, hvor klubben ligger godt til i Premier League og nu også har kurs mod en finale i Carabao Cuppen.

For at holde niveauet højt vil klubledelsen dog sikre sig, at der kommer nye spillere til truppen, der godt kan virke lidt smal, og nu har The Magpies angiveligt budt på en spiller fra Premier League.

LÆS OGSÅ: Leeds meldes tæt på klubbens tredje signing i januar

Det er transferjournalisten Fabrizio Romano, som på sin Twitter-profil skriver, at Newcastle har afgivet det første bud på Anthony Gordon fra Everton, og ifølge Jacque Talbot er der tale om et stort bud.

Han skriver nemlig, at Newcastle har budt hele 421 millioner kroner inklusive bonusser for den engelske kantspiller. Heraf er de 294 millioner kroner et beløb, der er sikret at lande hos Everton.

Jacque Talbot skriver endvidere, at forlydningerne går på, at Everton har accepteret buddet, og tiden vil nu vise, hvorvidt Gordon skifter klub i de sidste dage af dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub er blevet sat til salg

I sommer var Chelsea meget interesseret i Everton-spilleren, som angiveligt også har haft interesse fra The Blues i denne måned, men nu ser han ud til at kunne ende i Newcastle.

The Telegraph har også tidligere i denne uge skrevet, at Newcastle føler sig sikker på, at det kan lykkes at hente Gordon. 

LÆS OGSÅ: Journalist: Her er den mest sandsynlige destination for Bellingham til sommer

Annonce