AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 11:20
Nevilles transferråd: United skal forstærke ALLE kæder

Ifølge Gary Neville, så skal Manchester United købe stort ind den kommende sommer.


José Mourinho brugte langt over en milliard kroner sidste sommer, hvor navne som Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan og Eric Bailly kom til Old Trafford. Manchester United har dog ikke taget skridtet tilbage i toppen og kæmper fortsat på kanten af top-fire i Premier League.

Ifølge klublegenden Gary Neville, så venter der derfor et stort arbejde for klubben i sommerens transfervindue, hvor man skal forstærke, ja.. Alle tre kæder!

- Tre eller fire spiller ville ikke bare være til et område på banen. Man kan argumentere for, at de skal forstærke sig i forsvaret, på midtbanen og i angrebet, siger Neville til Omnisport og uddyber:

- Det er åbenlyst, at de skal forstærke sig, men Man United er altså ikke det eneste hold, der skal det. Når man ser på de engelske hold i Europa, så trækker de det korteste strå for ofte.

- City, Arsenal, Liverpool og United er dem, jeg synes skal forstærke sig. United er ikke i en unik situation. Det gælder alle topklubberne, der har brug for spillere og mange af deres transfermål vil sikkert været de samme, siger Neville.

Manchester United er allerede blevet sat i forbindelse med et hav af spillere frem mod det kommende transfervindue. Blandt disse kan nævnes Atletico Madrids Antoine Griezmann, AS Monacos Tiemoue Bakayoko og Benficas Victor Lindelóf.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED