AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 16:37
Neville: Salah bruger Liverpool som springbræt til de 'store klubber'

Sky-ekspert Gary Neville har i en forholdsvis kontroversiel udtalelse forsøgt at komme med sin opfattelse af, hvordan situationen mellem Mohamed Salah og Liverpool forholder sig.


90 kasser og 37 assists i 140 Liverpool-kampe er bestemt ikke dårlige tal for højre kanten Mohamed Salah, der fra sin første dag på Anfield nærmest også har været rygtet videre - specielt til Real Madrid.

Sky-eksperten Gary Neville vurderer, at netop Real Madrid hele tiden har været drømme-destinationen for egypteren, som Neville på kontroversiel vis postulerede ville til en af verdens 'store' klubber.

- Jeg mener, at der en stemning omkring, at Salah gerne vil tage skridtet op til de helt store klubber som Real Madrid, eller måske Barcelona, udtalte Neville indledende i Sky-studiet.

- Det er ikke en kritik af Salah. Jeg spillede med spillere som Beckham, van Nistelrooy og Cristiano Ronaldo, der alle ville vinde Ballon d'Or og derfor tog skridtet op på den helt store scene.

- Jeg mener bestemt, at der en følelse i Liverpool af, at han måske vil forlade dem - og det mener jeg også er muligt, at han gør. Jeg tror, at han i bund og grund bruger Liverpool som et springbræt i sin karriere. Hans drøm er at spille for Real Madrid eller Barcelona, vurderede Neville.

Mohamed Salah kom tilbage i sommeren 2017 til Liverpool fra italienske AS Roma.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED