AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:03:2017 11:04
Neville sår tvivl om Rooneys United-fremtid

Gary Neville er ikke sikker på, at Rooney bliver i Manchester United efter sæsonen, da Rooney har brug for mere spilletid.


Wayne Rooney er blevet brugt som indskifter på det seneste i Manchester United.

Det vil ifølge Gary Neville få betydning for englænderens fremtid.

- Jeg tvivler på, at han er i United næste sæon. Jeg håber det, fordi Rooney har stadig masser at give, men han vil spille mere, sagde Neville ifølge Goal.

Selvom Rooney har fået meget kritik, så vil alle huske ham for hans præstationer på et tidspunkt, når han engang er væk, siger Neville.

- Han går igennem en svær periode i sin karriere, fordi hans præstationer ikke er lige så gode, som de har været. Folk glemmer, hvad han har gjort før.

- Han skal bare pensionere sig selv, og pludselig husker alle hans storhed. Vi har set det med Wenger og Gerrard. Det var det samme, men så stopper de, og folk respekterer, hvad de har gjort, sagde Neville.

Rooney kan få chancen senere i dag, når United møder Middlesbrough i Premier League.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED