Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2020 20:30
Neville revser United: Der er ingen undskyldninger

Gary Neville er ikke ligefrem imponeret af Manchester United transfersituation.


Donny van de Beek er indtil videre Manchester Uniteds eneste signing denne sommer, mens andre topklubber har hentet flere nye ansigter.

Efter nederlaget til Crystal Palace tigger Manchester United-fansene om nye signings, og ifølge Gary Neville er der ingen undskyldning for, at Manchester United ikke har hentet flere spillere.

- Liverpool henter spillere for £40 millioner og £25 millioner. Det gør andre klubber også. Werner har været billigt, hvis man sammenligner andre spillere på markedet, og Manchester United ser altid ud til at betale overpris, og det kan personerne i klubben ikke lide, siger Gary Neville til Sky Sports.

- Problemet er, at de skal finde en måde at få handlerne på plads på. Det er ikke ubetydeligt at få truppen på plads. Siden marts har de haft seks måneder til at agere. Holde zoom-møder, tage kontakt til agenter og få gang i tingene. 

- Der er ingen undskyldninger for ikke at få handlerne på plads før sæsonstart. De har brug for 4-5 spillere, og de har kun fået én i hus. Jeg ved godt, at Liverpool har fået deres på plads inden for de seneste dage, men der er en følelse af, at de er i kontrol.

- Manchester United har penge. Hvis de kan bruge £90-100 millioner på Sancho, så har de penge, lyder det fra Neville.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED