AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 18:52
Neville: PL-managere skal ikke kunne fyres i løbet af sæsonen

Gary Neville har erklæret, at han vil støtte et forslag om, at Premier League-klubberne ikke må fyre deres manager, når sæsonen er i gang.


Martin Tyler og Gary Neville så Manchester City mod Liverpool søndag, og her spurgte Tyler den tidligere Manchester United-spiller, om der skal indføres en regel om, at managerne i Premier League ikke må fyres, efter sæsonen er begyndt.

- Jeg vil støtte idéen om, at managere ikke kan blive fyret i løbet af en sæson fuldt ud, svarede Neville, som dog ikke var sikker på, at klubejerne ville støtte op om forslaget.

- Når man starter en sæson op med en manager, skal han være manager hele sæsonen. Den professionelle del af fodbold ville støtte det, men jeg er ikke sikker på, at ejerne ville. Men det ville betyde, at spiller vidste, at de har den samme manager indtil slutningen af sæsonen, og så måtte de klare det.

Swansea, Crystal Palace, Hull og Leicester har i løbet af denne sæson skiftet manager, og de fire klubber har alle opnået en form for succes siden managerskiftet. I sidste uge fulgte Middlesbrough trop, da Aitor Karanka blev opsagt – og det bekommer ikke Gary Neville vel, at bundklubberne fyrer deres manager, da det kan sætte gang i en dominoeffekt.

- Holdene i bunden laver ændringer, og jeg sidder nærmest og tænker, at jeg ikke håber, det virker, for når det gør, giver det de andre hold selvtillid til at udskifte deres manager. 

Gary Neville nåede i sidste sæson at stå i spidsen for Valencia i fire måneder, inden han fik en fyreseddel af den spanske klub i slutningen af marts måned. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED